Homepage – Camping de Terp Texel Homepage – Camping de Terp Texel

Wij zijn een gemoedelijke kleinschalige camping op Texel. Gelegen naast de waddenzeedijk, het nieuwe natuurgebied de Prins Hendrik Zandijk. Hier kunt u heerlijk fietsen of wandelen.

Onze camping is onderdeel van ons bloembollen bedrijf. In het voorjaar kunt u genieten van alles wat in bloei staat. In de zomer zijn wij druk bezig de bollen te rooien en te verwerken. U kunt bij ons via de zolder een kijkje nemen in de schuur en zien hoe dat er aan toe gaat. Natuurlijk is het ook mogelijk een rondleiding te krijgen. Vraag gerust!

texel

Onze camping is geschikt voor mensen die houden van rust. Onze ligging is niet in het toeristische gebied nabij De Koog.                                                                                Natuurlijk is het mogelijk om dit op te zoeken waarna u s’avonds weer heerlijk tot rust komt op onze camping.      Het gebied rondom Den Hoorn is prachtig om te fietsen en te wandelen. Zoals bij de Mokmeertjes. Als u via de meertjes naar het strand loopt dan ervaart u echt het lonely planet gevoel.

Glamping Dome

Heeft u zelf geen kampeermiddel of geen zin om deze mee te nemen boek dan een Glamping Dome bij ons. Wel de vrijheid van kamperen maar net wat luxer.                              De tent heeft een doorsnede van 5 meter.                        Wat ze bijzonder maakt is het transparante deel in het dak. Waardoor je bij heldere hemel vanaf je bed naar de sterren kunt kijken. De Dome is ingericht voor twee personen, het is mogelijk om een klapbed bij te boeken.

Glamping Dome

Kom in contact

LOCATIE

v.d. Sterrweg 11                          1797 SV  Den Hoorn, Texel

Postadres: De Rede 13, 1797 SM  Den Hoorn

CONTACT

Tel: 06-36121447

Email : deterptexel@gmail.com

ONS SEIZOEN

Camping 1 APRIL- 1 OKTOBER Glamping Dome 10 APRIL- 7 SEPTEMBER