Live life to the fullest

Enjoy. Explore. Discover.

Onze camping is volledig beschermd door een brede boomsingel. Hierdoor zit u heerlijk luw op ons vaak winderige eiland.           

Op de camping zijn diverse speelmogelijkheden voor jonge kinderen tot ongeveer 8 jaar. Bij slecht weer kun je heerlijk op de zolder knutselen.

Er zijn diverse watertap punten op het veld. Elke kampeerplek heeft zijn eigen stroomaansluiting. De plekken zijn 10 meter x 10 meter groot.

Op de camping

Onze kampeerplekken hebben ieder hun eigen stroomaansluiting. De plaatsen zijn 10 meter x 10 meter. Op het veld zijn verschillende (koud) water punten. Er zijn diverser speelmogelijkheden voor jonge kinderen( tot ongeveer 8 jaar).

Het sanitair is in 2015 volledig vernieuwd. Het gebouw is voorzien van vloerverwarming. Er zijn 3 toiletten en 1 urinoir. In de doucheruimte zijn drie douches en een ruimte met wastafel die u af kunt sluiten.

Op het hele terrein is gratis WIFI. 

Wij zijn aangesloten bij broodjesservice Texel.

Er is een koffie automaat.

Uw auto dient u op het parkeerveld te parkeren en niet op het kampeerveld.

We hebben diverse dieren op de camping, zoals konijnen kippen, cavia’s. Onder toezicht van ouders mogen de dieren worden geaaid. 

We proberen ieder jaar onze camping up to date te houden en dingen te vernieuwen of aan te passen. Maar tips zijn altijd welkom!

 

Ontdek de omgeving

strand

Het dichtstbijzijnde Noordzeestrand is bij Den Hoorn paal 9. Dit is zo’n 7 kilometer vanaf de camping.  

Horsmeertjes

Maak een heerlijke wandeling bij de Horsmeertjes. Dit is een prachtig divers gebied. Op en rondom zijn veel verschillende vogelsoorten te zien. Er zijn veel futen die daar ook broeden.

Prins Hendrik Zanddijk

De drie kilometer lange Prins Hendrikdijk is op een unieke en natuurlijke manier met zand versterkt. Er is een mooi fiets/ wandelpad en uitzichtpunt op de dijk gerealiseerd. Hierlangs fiets u zo naar Oudeschild.

Oudeschild

Dit is het dichtstbijzijnde dorp. Oudeschild is een vissersdorp. Hier kunt op de kotter stappen om garnalen te vissen. Breng een bezoek aan museum Kaap Skil en ontdek het verleden van texel. 

Den Burg

U vindt er leuke winkels, gezellige terrassen, goede restaurants, maar ook historische panden, een museum, zwembad en bioscoop. Elke maandagochtend is er markt en in de zomer ook op woensdagmiddag.

Beleefboerderijen

In de buurt zijn diverse boerderijen die hun deuren hebben geopend om een kijkje te nemen in hun ‘keuken’. Zoals de Schapenboerderij waar u lammetjes kunt knuffelen. 

TARIEVEN 2020